Platges i cales de Roses

Aqui tens tota la informació sobre les Platges i cales de Roses .

Descobreix els racons més màgics de Roses per gaudir del Sol

Un dels béns naturals més preuats de Roses és la seva costa. Podeu gaudir de fins a 9 platges i 7 cales per a tots els gustos; des de les més extenses i urbanes, amb aigües poc profundes i sorra fina, fins a les més belles i recòndites cales del Parc Natural del Cap de Creus.

Les platges de Roses

Les platges de Roses les podem diferenciar en dues vessants: l’extensa platja de la badia, custodiada pel passeig marítim i diferenciada en 5 parts, i les 4 platges situades més enllà dels ports esportiu i de pesca, a les portes del Parc Natural del Cap de Creus.

Totes elles, de sorra fina i aigües poc profundes, ideals per a famílies i per a la pràctica d’esports nàutics.

Veure-les totes

Les cales de Roses

Ubicades al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus, aquestes 7 cales paradisíaques, solitàries i salvatges, d’aigües transparents i envoltades de pins i penya-segats, et faran connectar amb la natura.

S’hi pot arribar a través del camí de ronda. Ideals per practicar submarinisme, snorkel i caiac.

Veure-les totes

Roses és una població compromesa amb la sostenibilitat turística. Des de l’Ajuntament de Roses s’està treballant per una transformació de la destinació turística gràcies a un programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinació amb 17 projectes destinats a la transició verda i sostenible, a l’eficiència energètica, a la transició digital i a la millora de la seva competitivitat.