Roses destí gastronòmic

Aqui tens tota la informació sobre Roses destí gastronòmic.

Del mar a la taula

Roses compta amb el port de pesca més important de la Costa Brava en nombre de captures.

La gamba, l’anxova o el Suquet de Peix de Roses, una recepta ideada pels pescadors de l’època, que consistia en bullir patates i peix acabat de pescar, són exemples de la gastronomia rosinca.

Gastronomia d'Origen

Segell de qualitat que garanteix l’ús de productes locals, com ara el peix i marisc fresc de la llotja de Roses, els vins DO Empordà i els olis DOP Empordà, tots ells indispensables en la gastronomia local.

És senzill: Producte Empordà + Cuina de qualitat = Gastronomia d’Origen

Saber més

Descobreix la Ruta del Vi DO Empordà

Terra de vins des de fa 25 segles, l’Empordà et convida a descobrir la seva essència en un viatge multi-sensorial a través de tastos, visites a cellers, passejades entre vinyes, tallers, vinoteràpia i altres experiències enoturístiques.

Marqueu-ho al calendari: cada mes d’abril, Roses celebra la Mostra del Vi DO Empordà.

Veure els cellers

El Bulli

El Bulli va ser un restaurant conegut internacionalment. Situat a cala Montjoi, de la mà dels xefs Ferran Adrià i Albert Adrià va ser escollit “Millor Restaurant del Món” fins a 5 anys diferents, fita mai assolida per cap altre restaurant a la història.

Actualment, ha deixat de ser restaurant per convertir-se en elBulli1846, un lab expositiu on s’estudia, investiga i experimenta per generar coneixement relatiu a l’eficiència en innovació.

Coneix elBulli1846

Més de 150 restaurants per assaborir el menjar de la terra

Peix i marisc fresc de Roses, oli d’oliva DOP Empordà, vins DO Empordà i productes Km 0. Aquesta és la recepta comuna que trobaràs als millors restaurants de Roses. Terrasses amb vistes al mar, locals amb tradició i establiments on modernitat i creativitat van agafades de la mà. Tu tries!

Veure els restaurants