Alimentació

Automoció i lloguer de vehicles i scooters

Calçats

Clíniques dentals

Decoració i mobiliari

Enoturisme*

Estancs

Farmàcies, herbolaris, ortopèdies i veterinaris

Fleca i pastisseria

Fotografia i audiovisual

Informàtica

Joguines, regals i complements

Llibreria i floristeries

Moda i equipament personal

Òptiques

Roba infantil i regal

Roba interior i bany

Serveis

Ens enorgulleix presentar-vos  la ciutat de Roses, un encantador destí situat a la Costa Brava, on el Comerços i els serveis cobren vida en un entorn idíl·lic. Som una comunitat vibrant que ofereix una gran varietat d’establiments comercials i serveis de qualitat per a totes les necessitats dels nostres residents i visitants.

En aquest lloc web, trobareu una guia completa dels Comerços i serveis locals, amb una gran diversitat de botigues, restaurants, cafeteries, hotels, serveis turístics i molts més. Volem que tingueu una experiència única i enriquidora mentre exploreu tot el que Roses té per oferir.

Els nostres comerciants i empreses locals són la columna vertebral de la nostra comunitat, i mitjançant aquesta plataforma, pretenem promoure el seu creixement i prosperitat. Apostem per un comerç de proximitat, fomentant la connexió entre comerciants i clients perquè pugueu gaudir d’un servei personalitzat i de confiança.

A més, volem oferir-vos informació actualitzada sobre esdeveniments, festes locals, activitats culturals i esportives, i altres esdeveniments destacats que tenen lloc a Roses. Així, podreu participar plenament en la vida activa de la nostra estimada ciutat.

Sigui que sou residents o turistes, volem ser el vostre punt de referència per a totes les vostres necessitats locals. A Roses, som una gran família que acull amb els braços oberts tothom que ens visita.

Aprofito aquesta oportunitat per agrair-vos la confiança en el nostre comerç i serveis locals. Sense el suport i el compromís de la nostra estimada comunitat, aquesta pàgina web no seria possible. Treballem amb passió i dedicació per continuar millorant i oferir-vos sempre el millor.

Us animem a seguir explorant tot el que Roses té per oferir i a gaudir plenament de l’experiència que us brinda la nostra ciutat. En aquest espai virtual, esperem que trobeu tota la informació necessària per planificar les vostres visites, descobrir nous negocis, gaudir dels nostres serveis i viure moments inoblidables.

 Si teniu alguna pregunta o necessiteu ajuda, no dubteu a contactar amb nosaltres. Estem aquí per servir-vos!