POSTES DE SOL A ROSES

Coneix els racons més màgics de Roses on gaudir de les postes de sol

Espigó de Roses

Que es tracti de l’indret on (amb tota seguretat) es reuneixen més fotògrafs per capturar la posta de sol és un excel·lent indicador. L’aparent simetria dels espigons conformen un marc perfecte per captar els colors i les formes impossibles dels núvols.

Com arribar

Castell de la Trinitat

Les terrasses del més fidel vigilant d’una de les Badies Més Belles del Món ens permeten retratar les tonalitats taronges, grogues i vermelles que es dibuixen al cel i, gràcies a l’extraordinari efecte mirall, es reflexen al mar.

Com arribar

Passeig de Roses

Gaudir d’una passejada pel front marítim a peu o muntat en bicicleta o bé relaxat en una de les seves terrasses mentre cau el sol darrere de les exuberants palmeres i els canons de guerra és un must per a tot aquell que passi uns dies a Roses.

Com arribar

Port de Roses

Les barques de pesca i les embarcacions de vela del port esportiu són el meravellós teló de fons que accentuen l’encant de la caiguda del sol. En època hivernal, aconsellem fer coincidir la posta de sol amb la tornada de les barques al moll: un autèntic espectacle.

Com arribar

Ruta del dolmens o megalítica

Envoltat de dòlmens (entre ells, el de la Creu d’en Cobertella, el més gran de Catalunya), menhirs i altres monuments prehistòrics. Gaudeix de la posta de sol com ho feien els primers habitants coneguts de Roses, fa més de 5.000 anys.

Com arribar

Port esportiu de Santa Margarita

La bocana de Santa Margarita és el punt on el Parc Natural dels Aiguamolls comença a estendre’s sobre la plana de l’Empordà i on s’aprecia l’obertura de la badia. A la seva esquena, s’observa Roses des d’una altra perspectiva, amb les imponents muntanyes, que conformen el seu particular skyline

Com arribar

Puig Rom

El Castrum Visigòtic del Puig Rom és un dels llocs més singulars i alhora poc coneguts de Roses. Des de les seves restes arqueològiques (S. VI-VIII dC) es pot contemplar com els últims rajos de llum cauen sobre el port i la badia de Roses i la plana de l’Empordà. Un mirador privilegiat.

 

Com arribar

Descobreix els millors plans per conèixer Roses

Living Roses t’ajuda a programar les teves vacances a Roses perquè no te’n perdis cap detall. Estigues atent als consells i recomanacions que trobaràs a continuació i… gaudeix!

Una setmana sencera a RosesUn cap de setmana a Roses