Publimas Retolació i Toldos

Publimas néixer 1985 quan en Joan va muntar el seu primer taller de retolació a Roses, i uns dels primer de la comarca. Amb inquietuds artístiques des de molt jove, pintor amateur i amant de les arts plàstiques, va canalitzar aquestes habilitats cap a una vessant més comercial i començar en el món de la retolació.

Al principi tot era molt artesanal, però seguint les tendències i l’aplicació de les noves tecnologíes, a Publimas de Roses ens hem adaptat als temps i actualment podem oferir un ventall molt ampli de serveis, des de rètols lluminosos a impressions digitals de gran format. Tot amb una base d’originalitat en el disseny, tenint en compte les necessitats de cada client i els seus objectius, amb la participació activa del client per arribar a crear la imatge que pugui reflectir la personalitat del negoci. Amb la frase: ens adaptem a qualsevol projecte, volíem transmetre l’idea de captar i dur a terme els projectes més variats dins el món de la imatge.
Ara, després de quasi 30 anys en el sector de la publicitat, i amb la renovació que comporten les noves tecnologies, hem ampliat el ventall de possibilitats, és a dir, fem projectes que s’han fet sempre, però ara amb una gamma més ampli de possibilitats per dur-lo a terme, ja sigui a nivell de materials, tipus d’impressions…

També hem introduït serveis nous a mesura que la demanda incrementava. En destacaríem els projectes de mobiliari/expositors personalitzats, i la incorporació del departament de disseny gràfic i web, per oferir serveis de comunicació 2.0. En un inici treballàvem principalment a les Comarques Gironines i a Catalunya, però actualment exportem molts dels nostres projectes a la resta d’Espanya, Andorra, Portugal, Canàries, Suïssa, França, Itàlia, Turquia i el Marroc.

PRODUCTION OF IDEAS, és el nou eslògan de PUBLIMAS, ja que, representa amb exactitud el que fem… produïm idees, des del disseny inicial, passant per la fabricació i acabant en el muntatge.

Durant tot aquest temps, els nostres clients, amb la seva fidelitat i confiança, els nostres col·laboradors i l’equip humà que formem PUBLIMAS, hem fet que aquesta empresa vagi endavant, amb la mateixa il·lusió amb la que vàrem començar, la il·lusió que sempre hem mantingut i que ha fet que cada dia intentem renovar-nos.

Què t'ofereix aquesta empresa?

Retolació i toldos

Informació de contacte

C/ Puig Rom, 137 – Roses
+34 972 150 492
publimas@publimas.cat

Segueix navegant a: