Additiu Digital

Additiu és l’agència de Marketing Digital de Girona, l’objectiu de la qual és trobar l’additiu adeqüat que necessita qualsevol tipus d’empresa, sector i/o organització per potenciar-la, fer-la créixer i entendre el seu entorn digital. Per aconseguir i desenvolupar aquest additiu, l’agència ofereix diferents serveis digitals:

– Especialistes en el desenvolupament estratègic d’una marca a través diferents eines i mètodes que conté el màrqueting digital. Una marca no pot funcionar sense una estratègia que tingui un objectiu clar i unes accions calendaritzades per aconseguir cumplir-lo. Deixa’t assessorar!

Posicionament SEO de la teva web i optimització de la seva comunicació digital. La búsqueda de tots els internautes es basa en paraules claus que determinen la posició online de la teva empresa o marca. Per això, són especialistes en campanyes de Google Adwords i en controlar la seva inversió i retorn.

A través del Disseny web i la programació, del SEO i del SEM de blog i copywriting, l’agència s’adapta a les necessitats de cada client i ajuda a digitalitzar d’una forma eficaç la seva marca.

– Additiu Digital personalitza la marca dels seus clients creant un concepte creatiu propi i potenciant la seva presència a les xarxes socials mitjançant la creació de continguts. Porta a terme una estratègia prèvia per tal de dinamitzar les comunitats amb èxit i fa possible el desenvolupament del branding corporatiu a través del Social Media Marketing, del disseny gràfic, la fotografies i les il·lustracions, les càpsules audiovisuals, els posts de blog, etc.

I què seria de l’execució d’una estratègia de màrqueting digital sense mesurar els resultats (Data Analytics)? Additiu Digital és expert en interpretar, analitzar i gestionar les dades per convertir-les en informació i prendre les decisions correctes per triomfar i construir un futur digital amb èxit.

Així, doncs, t’apuntes a ser un Partner d’Additiu? 😉

Què t'ofereix aquesta empresa?

Desenvolupament de pàgines web
Data Analytics 
Xarxes socials
SEO
Google Ads
App mòbils

Informació de contacte

C/ Sant Maurici, 24 – Vilafant
+34 623 029 742
hola@additiu.com

Segueix navegant a:

Leave a Reply