MAGIC CATAMARANS

Som una empresa dedicada a fer sortides compartides i exclusives en catamarà a vela al Cap de Creus, a les Illes Medes, al golf de Roses i a Cadaqués.

 

Sortida Cap de Creus: Naveguem fins al parc natural del Cap de Creus i parem a Cala Culip o Cala Bona per gaudir d’un bany en aigües cristal.lines, fer snorkeling amb els equips gratuits, pendre el sol i gaudir de l’entorn exclusiu, mentre la tripulació pepara un deliciòs àpat a bord.

 

Sortida Illes Medes: Sortida fins al parc natural de les Illes Medes amb parada a Cala Montgó o Illa Pedrosa per gaudir d’un bany en aigües cristal.lines, fer snorkeling amb els equips gratuits, pendre el sol i gaudir de l’entorn exclusiu, mentre la tripulació pepara un deliciòs àpat a bord.

 

Sortida Cap Norfeu – Cadaqués: Fem una sortida a la tarda amb parada a una Cala de la reserva natural del Cap Norfeu per gaudir d’un bany en aigües cristal.lines, fer snorkeling amb els equips gratuits, pendre el sol. A continuació seguim navegant fins arribar al preciós poble de Cadaqués, naveguem vorejant les seves platges i tornem a vela cap a Roses.

 

Sortida Port de la Selva: Naveguem fins al Cap de Creus, parem a Cala Culip per fer un primer bany i pendre un aperitiu a bord. Seguim navegant fins al poble del Port de la Selva, per desembarcar durant una hora per visitar-lo. Naveguem fins a Cala Tavellera, per gaudir d’un bany en aigües cristal.lines, fer snorkeling amb els equips gratuits, pendre el sol i gaudir de l’entorn exclusiu, mentre la tripulació pepara una delicionsa Paella a bord. Naveguem de tornada cap a Roses i de camí parem a la cala Racó de l’Home, a Cap Norfeu, per gaudir d’un últim bany i prendre un berenar a bord.

 

Sortida Sunset: Naveguem a vela per la badía de Roses admirant la posta de sol mentre prenen una copa a bord.

Serveis

Excursions marítimes
Vela
Snorkelling

Informació de contacte

Port Esportiu Local 12 
info@magic-catamarans.com
+34 972 253 533 

Segueix navegant a:

Leave a Reply